sivuston-identiteettiMiss Suomi on Suomen arvostetuin ja seuratuin kauneuskilpailu.
Meillä on kunnia tehdä kiertuetta yhdessä korkeatasoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.
Miss Suomi finalistit saavat hienoja lahjoja ja pääsevät vierailemaan upeissa paikoissa.

Kaunis Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

 

Ventoniemi

Vuodesta 2013 Ventoniemi toiminut Miss Suomi kiertueen luottobussina

Ventoniemi – vuosikymmenten kokemus matkanteosta


Ventoniemi Oy on toiminut jo vuodesta 1928 ja tuottaa nykyään linja- ja tilausajoliikenteen henkilökuljetuspalveluja sekä linjaliikenteeseen liittyvää rahdin kuljetusta.
Asiakas on aina keskiössä
Ajatuksenamme on, että emme tarjoa pelkkää kuljetuspalvelua, vaan pidämme kokonaisvaltaisesti huolen siitä, että asiakkaidemme matkanteko onnistuu. Toisin sanoen: tuotamme ihmisille elämyksiä! Hoidamme palvelumme yhteisesti sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti turvallisesti, luotettavasti ja ystävällisesti asiakkaita palvellen. Olemme sitoutuneet kehittämään yrityksen toimintaa aktiivisesti ja edistyksellisesti. Toteutamme kaikki palvelumme yhteiskunnan ja ympäristön tarpeet huomioon ottaen.
Tavoitteena turvallinen tulevaisuus
Tavoitteenamme on menestyksellinen ja taloudellisesti kannattava toiminta, jolla turvataan laadukas asiakaspalvelu sekä mahdollisuus työllistää alan ammattilaiset. Päätoimipaikkamme sijaitsee Hyvinkäällä, sivutoimipaikamme löytyvät Helsingistä, Riihimäeltä, Tuusulasta ja Mäntsälästä.

aninkainen.fi

aninkainen.fi on vuonna 1964 perustettu yksityinen kiinteistönvälitysketju sekä yksi alan suurimmista toimijoista. Toimimme valtakunnallisesti asuntojen, kiinteistöjen sekä toimitilojen välittäjinä. Palvelemme kuluttaja-, yritys- sekä sijoittaja-asiakkaita yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.
Tällä hetkellä aninkainen.fi työllistää yli 100 välitysalan ammattilaista 22 toimistossa eri puolella Suomea. Voimakkaasti ja maanlaajuisesti kasvava aninkainen.fi -ketju, yhdistettynä tunnettuun brändiimme, takaa asemamme myös tulevaisuudessa.

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Hotel & Spa Resort Järvisydän on toiminut jo seitsemän vuoden ajan Miss Suomi kiertueen yhteistyökumppanina. Järvisydän tarjoaa upeat majoistuspuitteet misseille ja maistuvat paikalliset herkut rentouttavassa vieraanvaraisessa ympäristössä.

Viking XPRS

Vierumäki

Roberts Berrie – Päivän marjat

Roberts Berriessä on päivän marjat juotavassa muodossa. Se on uudenlainen ja terveellinen välipala.

Mukana kaikki marjojen tärkeät ainesosat eli kuoret ja siemenet.

Säilyy myös huoneenlämmössä, joten kulkee kätevästi mukana missä vain ja milloin vain.

Stagecolor

Henkilökohtainen meikkitaitelijasi! STAGECOLOR tarjoaa laajan valikoiman korkealuokkaisia meikkituotteita koti- ja ammattikäyttöön. Erinomaiset tuotteet ja laaja valikoima kauniita sävyjä tekevät yksilöllisen kauneuden korostamisesta helppoa. Ainutlaatuiset koostumukset ja tarkoin valitut hoitavat ainesosat tekevät meikkaamisesta helppoa ja viimeistelevät ihonhoidon. Ajankohtaiset trendisävyt ja "limited edition" -tuotteet houkuttelevat tutustumaan sarjaan uudestaan ja uudestaan

Phytomer

PHYTOMER on ollut merellisen kosmetiikan pioneeri jo lähes 50 vuoden ajan ja kehittynyt edelläkävijäksi merellisen bioteknologian alalla. PHYTOMER hallitsee erityisellä tavalla luonnolliset ja tehokkaat aktiiviaineet.

PHYTOMERin kemistit ja biologit kehittävät huomisen kosmetiikkaa Saint-Malon lähellä toimivassa laboratoriossa. He valmistavat entistä tehokkaampia koostumuksia, jotka hemmottelevat kaikkia aisteja. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun omassa tuotantolaitoksessa niiden moitteettoman laadun ja eettisen tuotannon läpinäkyvyyden takaamiseksi.

PHYTOMERin hoidoissa yhdistyvät esteettisyys ja kokonaisvaltainen hyvän olon tunne. Hoidot erottuvat muista aitojen ja rentouttavien menetelmien ja nopeiden tulosten ansiosta. Hoitokokemus on kuin raikas, merellinen sukellus, joka antaa hyvää oloa ja luonnollista, kestävää kauneutta.

Iho on kaunis ammattilaisen käsissä.

Change

CHANGE kunnioittaa luontaista kauneuttasi. Sen vuoksi alusasumme eivät pakota muotojasi mihinkään muottiin tai lupaa ihmeellisiä muodonmuutoksia. Haluamme tarjota sinulle mallistovalikoiman, joka sopii ja yksinkertaisesti tuntuu hyvältä. Toteuta siis vapaasi itseäsi. Löydä naisellisuutesi vivahteet. Tunne itsesi kauniiksi.

DreamHair®

DreamHair® on kasvanut yhdeksi Suomen ja Skandinavian suurimmista hiustenpidennysten ja pidennys-tarvikkeiden verkkokaupaksi. Valikoimassa on yli 850 erilaista hiustenpidennystä ja yli 3000 kauneuteen liittyvää tuotetta. Miss Suomi finalistit saavat käyttöönsä laadukkaita DreamHairin hiustenpidennyksiä.

Niinatar

Niinatar on Suomen suurimpia hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeitä, josta löydät yli tuhat upeaa hää- ja juhlapukua sekä kattavan valikoiman asusteita. Niinatar on johtavimpien häämuotitalojen jälleenmyyjä ja tarjoaa raikkaimpia uutuuksia muotimaailman huipulta. Niinatar on palkittu parhaasta palvelustaan ja valikoimastaan Bridal Awards -palkinnolla. Niinattaresta saat kokonaisvaltaista palvelua, sekä miehille että naisille. Myymälästä löydät upeita morsiuspukuja sekä miesten juhlapukujen täydellisen valikoiman asusteineen. Niinatar kruunaa päiväsi!

Mainostoimisto Luode

Mainostoimisto Luode on enemmän kuin perinteinen mainostoimisto. Luoteen toiminta pohjautuu vuosien saatossa kehittyneeseen konseptiin, jossa idearikkaat suunnittelijat saumattomasti yhdistettynä monipuoliseen tuotantoon ja kilpailukykyiseen hintaan ovat ainutlaatuinen palvelukokonaisuus. Samasta osoitteesta löytyvät visuaalinen ja tekninen osaaminen, graafinen suunnittelu ja taitto, www-palvelut, digi- ja suurkuvapaino sekä työympäristö jossa tekijät viihtyvät.

Esteettisen hammashoidon klinikka

Esteettisen Hammashoidon Klinikka on yksityinen korkeatasoista ja laadukasta hammashoitopalvelua tarjoava hammaslääkärikeskus. Esteettisen Hammashoidon Klinikan erityisvahvuutena on vaativan esteettisten hammashoidon suunnittelu ja toteutus. Kauniin ja luonnollisen hymyn luomiseen voidaan käyttää mm. hampaiston valkaisuja, posliinikuorikoita ja –kruunuja ja ienmuokkauksia.

Salon Klipsi

Salon Klipsi on yksi Suomen suurimmista kampaamoketjuista. Toimintamme perustuu vahvaan ammattitaitoon ja innovatiiviseen kehitystoimintaan ja luovuuteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme vain parasta, ja panostamme voimakkaasti henkilökunnan koulutukseen. Olemme vahvasti mukana myös alan koulutustoiminnassa. Miss Suomi -kiertueella mukana on 3 kampaajaa, jotka huolehtivat finalistien hiuksista koko kiertueen ajan. Koska luotamme vain parhaaseen laatuun, kiertueella käytämme vain korkealaatuisia ja luotettavia Wella Professionals -kampaamotuotteita. Salon Klipsin taitavat kampaajat ovat jo kuuden vuoden ajan toimineet Miss Suomi kiertueen kampaajina.